autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Cartofi cu branza si piept de pui

    Reteta postata pe: 01 mai 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 01 mai 2005

Ingrediente
4-8 cartofi fierti, 400 g branza de vaci, 100 g branza de burduf, 100 g piept de pui fiert, 2 galbenusuri, 1 lingurita chimen, sare, piper macinat, cateva frunze de salata, verdeata tocata. (4 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

193 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii (cu coaja) circa 25 de minute in apa cu sare.

Se zdrobeste branza de burduf cu furculita si se amesteca bine de tot, intr-un castron, cu branza de vaci (bine scursa).

Pieptul de pui se taie cubulete si se incorporeaza in amestecul de branza, impreuna cu galbenusurile si chimenul. Se sareaza si se pipereaza.

Cartofii putin raciti se taie in doua pe lung, se scobeste miezul (nu complet) cu o lingurita si se amesteca (miezul) cu masa de branza preparata anterior. Se umplu apoi jumatatile de cartofi, se pun intr-o forma, se dau la cuptor (incins la 220°C) si se lasa sa se rumeneasca 10-15 minute.

Se scot din cuptor, se aseaza pe foile de salata verde, se garnisesc si se servesc imediat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Moussaka de cartofi, carne tocata din piept de pui, vinete si branza de oi

Se curata cartofii si se taie in felii de 2 cm dupa care se pun intr-un castron cu apa rece si sare.Se

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Chili con carne

Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • samoila tudorel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2009

    Nu imi place branza de burduf si nici chimenul. Apreciez mereu efortul depus la realizarea unor bunatati culinare.

  • Fara foto

    ana maria lengher (Chef de cuisine) , 29 iulie 2008

    Da, ce este cu cartofi si carne mi s-a parut de cand eram mica delicios. Am facut si eu de multe ori reteta aceasta si mi se pare gustoasa.

  • Fara foto

    MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 18 iulie 2008

    Am facut si eu asa ceva, e gustos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

193 voturi

Ingrediente

  • 4-8 cartofi fierti
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g branza de burduf
  • 100 g piept de pui fiert
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper macinat
  • cateva frunze de salata
  • verdeata tocata. (4 portii)

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

102 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

samoila tudorel (Chef de cuisine)

Nu imi place branza de burduf si nici chimenul. Apreciez mereu efortul depus la realizarea unor bunatati culinare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Iepure in sos de rosii
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania