1. Cartofi se curata de coaja, se spala bine, si se pun la fiert intregi, intr-o cratita larga cu apa calda si putina sare. Se fierb lent ca sa nu se sfarame.
2. Dupa ce sunt gata, se scurg si se mai lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se aseaza intr-o tava unsa cu unt, alternativ, un strat de cartofi si un strat de branza rasa, ultimul rand trebuind sa fie de cartofi.
3. Deasupra se toarna, smantana batauta cu oua si putina sare, se niveleaza, se presara cu cascaval ras si untul taiat in bucatele mici.
Se introduce tava in cuptor si se lasa pana cand se rumeneste compozitia deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii