autor:

COPILOU

» » Aperitive

Cartofi cu branza si smantana

Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COPILOU (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 martie 2011

Ingrediente
4 cartofi mari, 100 g smanana, 150g banza, verdeata, 40g ketchup dulce sau picant

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala cartofi si se pun in coaja la steamer 40 min. Se scot si se lasa la racit 10 min, apoi se curate de coaja.
Branza se da pe razatoare si se pune peste cartofii intregi, apoi se pune smantana, verdeata si ketchup-ul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana

Cartofi gratinati cu branza, oua si smantana

Se fierb cartofi intregi in coaja ,dupa ce au fost spalati bine, se lasa un pic dupa ce au fost scosi

38 voturi    15 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

Cartofi umpluti cu brinza cremoasa

1.Cartofii se fierb in coaja. 2.Intre timp se prepara umplutura: brinza se ameasteca cu usturoiul

1 vot    1 comentariu
1h 10 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2013

    Bun,bun,bun...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Gustosi si simpli.

  • monik

    monik (Chef de cuisine) , 28 martie 2011

    simplu si delicios

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • 100 g smanana
  • 150g banza
  • verdeata
  • 40g ketchup dulce sau picant

Raporteaza reteta

Retete
de COPILOU
Pui pe sticla by copilou

Pui pe sticla by copilou

Aveti nevoie de o sticla de 500ml in care se va pune uleiul, vinul si apa pana se umple sticla. Se

6 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Fripturi
piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

piept de pui cu sos de smantana si ciuperci by copilou

Se taie pieptul de pui in bucatele mai mici, se condimenteaza si se prajeste pe intr-o tigaie bine

10 voturi    2 comentarii
30 min
Sosuri
Pulpe de pui cu legume by copilou

Pulpe de pui cu legume by copilou

Se spala bine pulpele, apoi se taie partea superioara de cea inferioara si se condimenteaza bine. Rosia,

6 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei muntenesti
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide