Cartofi cu brinza la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr. cartofi
  • 150 gr. brinza de oi
  • 2 oua
  • ¾ pahar smintina
  • 2 ½ linguri unt
  • sare

Mod de preparare

Se spala bine cartofii si se fierb cu coaja. Cind sint fierti, se curata si se taie felii nu prea groase. Intr-o tava smaltuita sau intr-o cratita se aseaza un rind de cartofi, se presara putina brinza maruntita, apoi din nou un rind de cartofi peste care se presara brinza. Se toarna deasupra ouale batute si amestecate cu smintina, se sareaza si se pun bucatele de unt pe toata suprafata si se dau la cuptor 20 minute.

Se servesc fierbinti. Se aseaza de preferinta intr-un vas de Jena

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise