autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
- 6 cartofi de marime medie, - 2 carnaciori subtiri, - 1 ceapa mare, - 2 catei usturoi, - 1 rosie mare, - ardeu verde, ardeu rosu, - 1 ou, - cascaval ras, - cateva fire de patrunjel, - condimente:sare, piper, chilli sau boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si in acelasi ulei punem ceapa taiata cubulete la calit, adaugam ardeii, rosia taiata cubulete mici precum si usturoiul tocat. Se calesc toate vreo 3 minute si adaugam carnaciorii. Se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Intr-o tava se pune jumatate din cartofi, ii stropim cu putin ulei, apoi punem compozitia de legume si carnaciori si acoperim cu restul de cartofi. Cascavalul ras amestecat cu patrunjelul tocat se pune deasupra cartofilor si apoi si oul batut bine. Se da la copt pentru aproximativ 20-30 minute. Se pot servi cu diverse salate sau cu ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Andive cu orez

Andive cu orez

Sosul de andive: Andivele se taie in doua si dupaia le tai bucatele nici mici nici mari, se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de varza

Mancare de varza

Varza se toaca marunt, se adauga aproximativ 2 lingurite de sare si se freaca bine pana se inmoaie.Se

26 voturi    10 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

    • Alisea

      Alisea (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Perfect...Nu stiam ce sa gatesc cu ce aveam prin frigider si sanu trebuiasca sa cumpar ceva...o sa incerc reteta ta numai ca, nu am carnati si o sa pun carne de porc. Iti spun cum a iesit cand termin :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • - 6 cartofi de marime medie
  • - 2 carnaciori subtiri
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 rosie mare
  • - ardeu verde
  • ardeu rosu
  • - 1 ou
  • - cascaval ras
  • - cateva fire de patrunjel
  • - condimente:sare
  • piper
  • chilli sau boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

6 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

193 voturi    40 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

6 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de legume cu perisoare Ciorba de legume cu perisoare

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii,patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu varza murata Ciorba taraneasca de porc cu varza murata

Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt. Varza murata o maruntim dupa preferinta. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Omleta cu de toate