Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si in acelasi ulei punem ceapa taiata cubulete la calit, adaugam ardeii, rosia taiata cubulete mici precum si usturoiul tocat. Se calesc toate vreo 3 minute si adaugam carnaciorii. Se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Intr-o tava se pune jumatate din cartofi, ii stropim cu putin ulei, apoi punem compozitia de legume si carnaciori si acoperim cu restul de cartofi. Cascavalul ras amestecat cu patrunjelul tocat se pune deasupra cartofilor si apoi si oul batut bine. Se da la copt pentru aproximativ 20-30 minute. Se pot servi cu diverse salate sau cu ridichi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii