autor:

GELLERT RAMONA

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR

Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GELLERT RAMONA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
- 6 cartofi de marime medie, - 2 carnaciori subtiri, - 1 ceapa mare, - 2 catei usturoi, - 1 rosie mare, - ardeu verde, ardeu rosu, - 1 ou, - cascaval ras, - cateva fire de patrunjel, - condimente:sare, piper, chilli sau boia iute

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

7 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii. Se taie rondele de grosimea degetului si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb de jumatate. Intre timp se taie carnaciorii rondele subtiri si se calesc pe ambele parti in putin ulei, se scot pe o farfurie, si in acelasi ulei punem ceapa taiata cubulete la calit, adaugam ardeii, rosia taiata cubulete mici precum si usturoiul tocat. Se calesc toate vreo 3 minute si adaugam carnaciorii. Se amesteca si se condimenteaza cu sare, piper si chilli. Intr-o tava se pune jumatate din cartofi, ii stropim cu putin ulei, apoi punem compozitia de legume si carnaciori si acoperim cu restul de cartofi. Cascavalul ras amestecat cu patrunjelul tocat se pune deasupra cartofilor si apoi si oul batut bine. Se da la copt pentru aproximativ 20-30 minute. Se pot servi cu diverse salate sau cu ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI CU CARNACIORI LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Omleta cu de toate

Omleta cu de toate

Taiati rosia cubulete si o puneti intr-un bol,dupa taiati ardeiul gras si cel iute si ii puneti peste

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Fasole boabe in stil toscan

Fasole boabe in stil toscan

Se tine fasolea la inmuiat in apa rece(de obicei eu o tin de seara pana dimineata)Se pune la fiert,se

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

    Foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 iulie 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 februarie 2010

    Trebuie sa fie o bunatate...

    • Alisea

      Alisea (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Perfect...Nu stiam ce sa gatesc cu ce aveam prin frigider si sanu trebuiasca sa cumpar ceva...o sa incerc reteta ta numai ca, nu am carnati si o sa pun carne de porc. Iti spun cum a iesit cand termin :)

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

7 voturi

Ingrediente

  • - 6 cartofi de marime medie
  • - 2 carnaciori subtiri
  • - 1 ceapa mare
  • - 2 catei usturoi
  • - 1 rosie mare
  • - ardeu verde
  • ardeu rosu
  • - 1 ou
  • - cascaval ras
  • - cateva fire de patrunjel
  • - condimente:sare
  • piper
  • chilli sau boia iute

Raporteaza reteta

Retete
de GELLERT RAMONA
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

4 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
PRAJITURA REGALA

PRAJITURA REGALA

Pentru inceput se separa ouale, (galbenusurile se pun deoparte intr-un bol), se bat albusurile de

163 voturi    39 comentarii
1h
Prajituri
PULPE COAPTE LA CUPTOR

PULPE COAPTE LA CUPTOR

Se spala bine pulpele. Condimentele se amesteca si se freaca bine-bine carnea cu amestecul de condimente.

3 voturi    8 comentarii
1h
Fripturi

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancarica de vara cu copanele Mancarica de vara cu copanele

Pulpele se curata si se spala, apoi se cresteaza, dupa care se pun in tigaie cu putin ulei sa se rumeneasca. Legumele curatate si spalate,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu mazare Ficatei de pui cu mazare

Se spala ficateii si se taie in cuburi. Se incinge uleiul intr-o cratita mica. Se soteaza ficateii in uleiul incins, iar dupa ce se

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Pilaf de hrişca