Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper.
Se adauga ceapa taiata felii (fidea). Se amesteca bine cu mainile.
Cartofii curatati se taie bucati medii. Se amesteca cu carnea. Se adauga ulei si se amesteca iarasi cu mainile.
Tava de cuptor este tapetata cu o folie de aluminiu, iar in ea se pun cartofii cu carnea. Se acopera tava cu alta folie de aluminiu
Se tin la cuptor 1,5-2 ore. Dupa 1 ora verificati daca s-au copt cartofii. Cand sunt gata, se indeparteaza folia, se sareaza ( anterior cartofii nu se sareaza ca sa nu devina tari)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii