Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper.
Se adauga ceapa taiata felii (fidea). Se amesteca bine cu mainile.
Cartofii curatati se taie bucati medii. Se amesteca cu carnea. Se adauga ulei si se amesteca iarasi cu mainile.
Tava de cuptor este tapetata cu o folie de aluminiu, iar in ea se pun cartofii cu carnea. Se acopera tava cu alta folie de aluminiu
Se tin la cuptor 1,5-2 ore. Dupa 1 ora verificati daca s-au copt cartofii. Cand sunt gata, se indeparteaza folia, se sareaza ( anterior cartofii nu se sareaza ca sa nu devina tari)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii