Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui deget si se aseaza pe fundul unei tavi pentru cuptor.Ceapa si usturoiul se curata,se toaca marunt si se pun la calit in ulei.Ardeiul si ciupercile se taie in suvite subtiri si se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa prinda culoare.Se caleste totul pana dispare toata zeama lasata de ciuperci.Se adauga carnea si se caleste pana se albeste toata.Se condimenteaza cu sare,piper,busuiocul si bulionul.Se mai caleste 3minute si se adauga peste cartofi.Se presara cascaval deasupra si se da la cuptorul incins la 200ºC,timp de 15,20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii