Autor:
raluka (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 05 noiembrie 2011
Ingrediente
400gr carne tocata vita+porc, 200gr ciuperci champiñon, 4 linguri cu bulion, o ceapa mare, un catel de usturoi, 4 cartofi, un ardei verde lung, busuioc uscat, 4 linguri cu ulei, sare, piper, cascaval ras
Dificultate: Medie | Timp: 35 min
Mod de preparare
Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui deget si se aseaza pe fundul unei tavi pentru cuptor.Ceapa si usturoiul se curata,se toaca marunt si se pun la calit in ulei.Ardeiul si ciupercile se taie in suvite subtiri si se adauga peste ceapa cand aceasta incepe sa prinda culoare.Se caleste totul pana dispare toata zeama lasata de ciuperci.Se adauga carnea si se caleste pana se albeste toata.Se condimenteaza cu sare,piper,busuiocul si bulionul.Se mai caleste 3minute si se adauga peste cartofi.Se presara cascaval deasupra si se da la cuptorul incins la 200ºC,timp de 15,20min.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocam carnea impreuna cu patrunjelul, ceapa si painea nestoarsa de apa, la care adaugam sare si piper
4 voturi
3 comentarii
2h 20 min
Curatam de coaja cartofii si ceapa. Cascavalul il dam prin razatoare mascata. Tocam ceapa marunt.
87 voturi
19 comentarii
2h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Patranoiu Bita , 23 iulie 2014
bun!!!!!!!!!!!
Raluca Geo , 10 decembrie 2013
ARATA BINE RAU! E USOR DE FACUT SI E O CINA OK
Centea Paula Bogdana , 07 decembrie 2013
pare buna trebuie sa o incerc :))
Mihaela Al-Rawashdih , 22 iulie 2013
tentanta
mira (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013
Foarte buna si arata frumos.