autor:

mariana

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 17 iulie 2009

Ingrediente
2kg.cartofi, 300g.carne de vita tocata, 200g.carne de porc tocata, 8 cepe mici ori 4 medii, 600g.cascaval, ulei, paprika, sare

Dificultate: Redusa Timp: 2h

87 voturi

Mod de preparare

Curatam de coaja cartofii si ceapa. Cascavalul il dam prin razatoare mascata. Tocam ceapa marunt. Cartofii ii feliem incat sa aiba mai putin de un centimetru.
Intr-o tigaie prajim ceapa pina se va rumeni si in alta tigaie prajim carnea tocata la care adaugam paprika si sare dupa gust.
Apoi luam o tava mare cu peretii inalti si incepem aranjamentul. In primul rind pune toata ceapa la fund asta va fi baza apoi asezam un rind de cartofi si presaram cu putina paprika si sare.
Apoi punem carnea o impartiti in doua. Apoi puneti iar un rind de cartofi, presaram din nou paprika si putina sare (aveti in vedere, sarea se pune dupa gust si sa nu uitati ca si cascavalul are sare!!!).
Acum punem ultimul rind cu carnea .
Si la sfirsit presaram cascavalul, il asezam foarte bine sa nu sa se vada nimic din ce e sub el.
Incingem cuptorul la 160-170 de grade,si punem cartofii la cuptor aproximativ 1 ora(e de dorit sa nu puneti mai mult de 170 de grade pentru ca cascavalul poate sa se arda repede, iar cartofii sa ramina cruzi).

Pofta buna!!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu carne tocata la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata si sos de tahini la cuptor

Cartofi cu carne tocata si sos de tahini la cuptor

Tocam carnea impreuna cu patrunjelul, ceapa si painea nestoarsa de apa, la care adaugam sare si piper

4 voturi    3 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofi cu carne tocata la cuptor

Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu un praf de sare.Se taie in felii de grosimea unui

70 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

  • 19 comentarii

  • adelin , 01 august 2016

    adauga un comentariu...foarte interesant.as vrea sa gust

  • elena , 09 septembrie 2014

    Reteta este musaca de cartofi!

  • Anisoara Caramidariu , 18 ianuarie 2014

    WAW super si foarte Gustoasa ?

    • Anisoara , 18 ianuarie 2014

      Super si foarte gustoasa waw ?

    • Proca Constanta , 21 noiembrie 2013

      Arata bine

    • Gigik Dimulescu , 21 noiembrie 2013

      super gustoasaaa

    • Marinusca Maria , 16 noiembrie 2013

      MIHAELA TOMA

    • Marinusca Maria , 16 noiembrie 2013

      POPOVICI

    • flori , 09 noiembrie 2013

      nu era mai bn, daca cartofi erau fierti?

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2013

      o bunatate de mancarica!!!

    • Marian

      Marian (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2011

      reteta e grozava dar cred ca Mariana a uitat sa puna apa ... felicitari!

    • popov liliana (Bucatar) , 01 iunie 2010

      fetelor pe voi va intereseaza reteta sau gramatica?este evident ca mariana nu e romanca .sunt curioasa cat de bine scrieti voi rusa(utilizator limba romana)...multumim pt retete mariana .apropo musacaua nu e reteta romaneasca..e turca

    • limba romana , 17 mai 2010

      cam multe greseli gramaticale in aceasta reteta...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Arata tare bine!!!

    • micutza , 12 ianuarie 2010

      de fapt se numeste musaca si e reteta romaneasca

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Prezentare de nota zece.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Foarte buna musacaua cu cartofi. Eu o fac cu cartofi fierti si fara cascaval.

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Va urez succes!!!! Sper sa va placa..........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      O reteta,foarte buna am sa o testez si eu,Felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

87 voturi

Ingrediente

  • 2kg.cartofi
  • 300g.carne de vita tocata
  • 200g.carne de porc tocata
  • 8 cepe mici ori 4 medii
  • 600g.cascaval
  • ulei
  • paprika
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

adelin

adauga un comentariu...foarte interesant.as vrea sa gust

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
ARDEI UMPLUTI CU CARNE DE CURCAN