Curatam de coaja cartofii si ceapa. Cascavalul il dam prin razatoare mascata. Tocam ceapa marunt. Cartofii ii feliem incat sa aiba mai putin de un centimetru.
Intr-o tigaie prajim ceapa pina se va rumeni si in alta tigaie prajim carnea tocata la care adaugam paprika si sare dupa gust.
Apoi luam o tava mare cu peretii inalti si incepem aranjamentul. In primul rind pune toata ceapa la fund asta va fi baza apoi asezam un rind de cartofi si presaram cu putina paprika si sare.
Apoi punem carnea o impartiti in doua. Apoi puneti iar un rind de cartofi, presaram din nou paprika si putina sare (aveti in vedere, sarea se pune dupa gust si sa nu uitati ca si cascavalul are sare!!!).
Acum punem ultimul rind cu carnea .
Si la sfirsit presaram cascavalul, il asezam foarte bine sa nu sa se vada nimic din ce e sub el.
Incingem cuptorul la 160-170 de grade,si punem cartofii la cuptor aproximativ 1 ora(e de dorit sa nu puneti mai mult de 170 de grade pentru ca cascavalul poate sa se arda repede, iar cartofii sa ramina cruzi).
Pofta buna!!!!!!!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii