Se spala cartofii, se fierb 20 de minute si se curata de coaja. Castravetii se curata de coaja, se taie in doua pe lung, se scot semintele si apoi se taie bucati. Se curata cepele si se taie in opt. Se incinge untul (sau margarina) si se calesc bucatile de castravete si de ceapa. Se toarna deasupra zeama de zarzavat si se incorporeaza smantana si sunca taiata fasii. Se mai incalzesc putin, se adauga si zeama de lamaie, sare, piper si se presara cu mararul verde tocat marunt. Sosul cu legume si sunca se serveste cu cartofi fierti (intregi).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii