autor:

Anonim

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu ceapa

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
cartofi, ulei, ceapa, sare, piper, patrunjel verde, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cartofii si ceapa se amesteca cu piper si sare, se asaza intr-o tava cu ulei si 100 ml de supa de oase si se introduc la cuptor cca 30 min, pentru rumenire. Se stropesc treptat cu supa ramasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rata cu gutui, piure de cartofi si fondant de ceapa cu miere

Rata cu gutui, piure de cartofi si fondant de ceapa cu miere

- Puneti un pahar cu apa intr-o tava. Puneti rata in tava, cu o lingura de ulei de masline pe deasupra

0 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Cartofi gratinati cu parmesan ceapa rosie si susan

Aceasta reteta am gasito pe http://gourmandine.ro/ si m-am indragostit la prima vedere :) - spalati

6 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 august 2010

    Cred ca este o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
CHIFTELE DE DOVLECEI-APERITIV