Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii iar ceapa rondele. Radeti branza.
Amestecati cartofii cu legumele si sunca taiata cubulete.
Asezonati si puneti deasupra paprika.
Bagati totul la cuptor pana se aureste. Puneti smantana si branza rasa, apoi mai lasati la cuptor pana se
topeste.
Serviti cat este fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii