autor:

miki

» » Aperitive

Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza

Autor: miki (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
3cartofi, 3-4catei usturoi, 100gr branza, 100gr ciuperci, sare, patrunjel pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Luam 3 cartofi fierti in coaja,ii curatam si ii taiem felii si ii punem la prajit. Condimentam cu sare. Dupa ce sau rumenit cartofii punem si ciupercile.Vom adauga din nou sare dar nu foarte multa. Tocam usturoiul marunt sau feliute si il adaugam peste cartofi ,spre final punem branza,sfaramitata.Ii scoatem din tigaie,ii asezam pe farfurie presaram cu putin patrunjel. Putem servi cu salata de rosii cu castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Biscuiti cu chimen si parmezan

Biscuiti cu chimen si parmezan

Untul (de la temperatura camerei) il mixam cu oul. Adaugam sarea, boiaua dulce si chimenul. Parmezanul

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci  cu cascaval

Ciuperci cu cascaval

-se scot coditele de la ciuperci,se spala bine palariile, se pun la scurs. -cascavalul se taie cubulete -patrunjelul

4 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buni, imi plac.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Salata de sfecla rosie -aperitiv