autor:

miki

» » Aperitive

Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza

Autor: miki (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: miki (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
3cartofi, 3-4catei usturoi, 100gr branza, 100gr ciuperci, sare, patrunjel pentru decor

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Luam 3 cartofi fierti in coaja,ii curatam si ii taiem felii si ii punem la prajit. Condimentam cu sare. Dupa ce sau rumenit cartofii punem si ciupercile.Vom adauga din nou sare dar nu foarte multa. Tocam usturoiul marunt sau feliute si il adaugam peste cartofi ,spre final punem branza,sfaramitata.Ii scoatem din tigaie,ii asezam pe farfurie presaram cu putin patrunjel. Putem servi cu salata de rosii cu castraveti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu ciuperci, usturoi si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Galbenusurile se amesta cu smantana, sarea, piperul si uleiul. Se adauga albusurile batute spuma,

11 voturi    11 comentarii
1h
Aperitive
Salata de spanac

Salata de spanac

Spanacul se spala frunza cu frunza, se indeparteaza coditele si se da deoparte. Se curata portocala,

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buni, imi plac.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu telemea si cascavea