Luam 3 cartofi fierti in coaja,ii curatam si ii taiem felii si ii punem la prajit. Condimentam cu sare. Dupa ce sau rumenit cartofii punem si ciupercile.Vom adauga din nou sare dar nu foarte multa. Tocam usturoiul marunt sau feliute si il adaugam peste cartofi ,spre final punem branza,sfaramitata.Ii scoatem din tigaie,ii asezam pe farfurie presaram cu putin patrunjel. Putem servi cu salata de rosii cu castraveti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii