autor:

Sidy

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Cartofi cu legume

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 ianuarie 2010

Ingrediente
700 g cartofi, 1 ceapa, 1 punga legume congelate, 2 linguri pasta gogosari, verdeata, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata si se spala cartofii apoi se taie in 4 sau in 6 pe lungime.
Ceapa se curata si se toaca marunt.
Legumele se lasa 5 minute la decongelat( se poate face cu legume proaspete, daca aveti).
Ceapa se inabusa in putin ulei pina devine sticloasa apoi se adauga pasta de gogosari.Adaugam cartofii , legumele si apa pina trece de legumele din cratita.Punem sare si piper si lasam sa fiarba toate legumele cam 20 minute.
Se presara verdeata deasupra si se poate servi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Pui umplut cu legume pe pat de cartofi

Mai intai pregatim umplutura pentru pui: calim ceapa cu ardeii tocati marunt pentru 4-5 minute,adaugam

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpe marinate cu cartofi la cuptor si legume la gratar cu mujdei

Pulpele spalate si curatate se taie in doua si se pun intr-un vas peste care rasturnam marinata facuta

32 voturi    14 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    Cred ca e o bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Gustos, foarte bun, usor.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

      Foarte bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      O mancare usoara si gustoasa...In plus arata foarte,foarte bine...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 ianuarie 2010

      Merge foarte bine dupa atatia carnati si mancare grea.

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Arata bine!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Foarte bun, mai ales acum dupa sarbatori!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 punga legume congelate
  • 2 linguri pasta gogosari
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Chiftele de năut