Reteta postata pe: 07 octombrie 2011
Ingrediente
Pt.o portie:, 3 cartofi medii, 1 ardei rosu, jumatate de ceapa, 1 catel de usturoi, 1 morcov mic, 2 rosii mari, 1 conserva porumb, 1 conserva ciupercute, 1 lingura sos de rosii, sare piper, patrunjel tocat marunt si uscat, sos de soia, ulei, 3 felii groase de cascaval, 1 lingurita de unt
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
Mod de preparare
Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert,iar intr-o alta cratita se pun la fiert cubulete de morcov(dupa ce a fost curatat si taiat).Intre timp,se taie celelalte legume cubulete.Dupa ce s-au fiert cartofii,se pun la scurs si se adauga o lingurita de unt.Se pune la incins putin ulei intr-o tigaie si se adauga ceapa si usturoiul tocat.dupa ce ceapa s-a caramelizat un pic,si adauga morcovii scursi.se lasa putin sa se incinga,si se adauga ardeiul,rosiile tocate ciupercutele cartofii si porumbul si se lasa cateva minute sa se prajeasca,amestecand din cand in cand.Se adauga sosul de rosii sare piper sosul de soia si patrunjelul uscat.se stinge foscul si se adauga bucatelele de cascaval,se pune capacul,si se asteapta cateva minute.se serveste cald!
..:::POFTA BUNA!!:::...