Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert,iar intr-o alta cratita se pun la fiert cubulete de morcov(dupa ce a fost curatat si taiat).Intre timp,se taie celelalte legume cubulete.Dupa ce s-au fiert cartofii,se pun la scurs si se adauga o lingurita de unt.Se pune la incins putin ulei intr-o tigaie si se adauga ceapa si usturoiul tocat.dupa ce ceapa s-a caramelizat un pic,si adauga morcovii scursi.se lasa putin sa se incinga,si se adauga ardeiul,rosiile tocate ciupercutele cartofii si porumbul si se lasa cateva minute sa se prajeasca,amestecand din cand in cand.Se adauga sosul de rosii sare piper sosul de soia si patrunjelul uscat.se stinge foscul si se adauga bucatelele de cascaval,se pune capacul,si se asteapta cateva minute.se serveste cald!
..:::POFTA BUNA!!:::...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii