Reteta postata pe: 20 iulie 2005
Ingrediente
1KG CARTOFI, 1 LEGATURA RIDICHI, 5 ROSII, 5-6 CASTRAVETI CORNICHON, 1 SALATA VERDE, 1 LEGATURA CEAPA VERDE, PIPER, SARE,VEGETA, OTET(3LINGURI), ULEI (3 LINGURI), APA(250MG)
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb cartofii in coaja , se curata si se taie rondele intr-o cratita mai mare care sa aiba si capac . Se taie marunt ceapa, rosiile, salata, ridichile, castravetii si se adauga in oala peste cartofii.Se presara peste acestea sare, piper, vegeta, dupa gust, iar apoi se adauga urmatorul amestec : intr-o canita se amesteca apa, uleiul si otetul , iar acest amestec il adaugati in oala cu legume .Se lasa acoperiti cu capacul 20 minute. Se pot servi reci sau incalziti , alaturi de diferite fripturi sau chiar fara.
constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010
Super !