Se fierb cartofii in coaja , se curata si se taie rondele intr-o cratita mai mare care sa aiba si capac . Se taie marunt ceapa, rosiile, salata, ridichile, castravetii si se adauga in oala peste cartofii.Se presara peste acestea sare, piper, vegeta, dupa gust, iar apoi se adauga urmatorul amestec : intr-o canita se amesteca apa, uleiul si otetul , iar acest amestec il adaugati in oala cu legume .Se lasa acoperiti cu capacul 20 minute. Se pot servi reci sau incalziti , alaturi de diferite fripturi sau chiar fara.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii