Se curata ceapa si se taie in doua; usturoiul se toaca marunt. Morcovii (curatati) se taie rondele subtiri, cartofii - cubulete; spanacul bine spalat se alege si se lasa sa se scurga (frunzele raman intregi), ciupercile se curata, se taie daca sunt mai mari, iar daca sunt din conserva, se scurg de apa. Se incinge uleiul si se prajesc circa 15 minute, cartofii, ceapa si morcovii, amestecand ca sa nu se prinda. Se adauga ciupercile si usturoiul, se prajesc trei minute, apoi spanacul, care se lasa si el un minut, pana ce se-nmoaie. Se gusta de sare si piper si se presara cu cascaval ras.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii