Se fierb carofii in coaja, se curata de coaja cand s-au fiert, se taie rondele. Separat se pune apa la fiert si in ea se adauga: otetul, uleiul, vegeta, cubul Knorr, sare, mustarul, piper, foi de dafin, si se firbe timp de 6 minute. Peste cartofii taiati rondele, se pune porumbul din conserva, castravetii taiati rondele si gogosarul taiat cubulete. Peste ele se adauga amestecul de mai sus, si se acopera cu un capac si se lasa asa timp de 15 minute, apoi se poate servii.
Se poate servii cu carne de pui, cas pane, sau orice tip de carne.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii