Se spala,se curata si se taie in felii subtiri cartofii.
Se toaca marunt ceapa si se inabusa putin in 6 linguri cu ulei.Peste ceapa se toarna si orezul spalat si scurs bine de zeama.Se sareaza si se condimenteaza cu piper dupa gust.
Intr-o tava unsa cu 1 lingura de ulei se pune jumatate din feliile de cartofi,se presara peste ei putina vegeta,
se pune ceapa se orezul,se presara patrunjelul tocat si se acopera cu feliile de cartofi ramase si se presara putina vegeta.Se pun cca.700 ml.apa si se dau la cuptor pentru 45 minute ,pana scade sosul format.Se poate servi ca mancare de post, sau se pate rade deasupra cascaval.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii