Reteta postata pe: 16 mai 2007
Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1 kg cartofi nesfaramiciosi, , 8 felii subtiri de piept de pui (a 80 g), , sare, , piper, , 1 lingurita ulei de masline, , 3 catei de usturoi, , 2 crengute rozmarin, , 1/4 l zeama concentrata de carne (Knorr+apa).
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se sareaza si se pipereaza feliile de carne (pe ambele parti) si se aseaza un strat de cartofi, unul de carne etc. intr-o forma de budinca unsa cu ulei. Se curata usturoiul, se toaca marunt, se amesteca cu acele de rozmarin si se presara peste cartofi. Se toarna deasupra si zeama de carne, se dau la cuptorul incins la 220gr.C si se lasa sa se patrunda si sa se gratineze 35-40 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se spala pieptul de pui, se portioneaza, se condimenteaza si se aseaza in tava. Cartofii curatati
31 voturi
11 comentarii
1h 30 min
-puiul se condimenteaza,si se pune pe staniol,peste el se pun bucatele de rosii,ardei si ceapa,se
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate