Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii foarte subtiri. Se sareaza si se pipereaza feliile de carne (pe ambele parti) si se aseaza un strat de cartofi, unul de carne etc. intr-o forma de budinca unsa cu ulei. Se curata usturoiul, se toaca marunt, se amesteca cu acele de rozmarin si se presara peste cartofi. Se toarna deasupra si zeama de carne, se dau la cuptorul incins la 220gr.C si se lasa sa se patrunda si sa se gratineze 35-40 de minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii