se fierb pulpele cu cartofi si morcovi 20 minute cu sare si vegeta separatse oparesc ciupercile se preincalzeste cuptorul se pun cartofi taiati in 4 morcovi rondele putin mai groase ciupercile teiate in 4 ceapa cruda deasuprase pun pulpele teiate in 2 se stropeste cu ulei de masline si o cana de zeama de la cartofi se lasa la cuptor panapulpele se prajesc putin se adauga piper si oregano se lasa la cuptor 30 min serviti cu varza acra pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii