1)Cartofii _ ii lasam cu coaja ,ii spalam si uscam.
Sfecla _ o spalam , ii taiem codita si cotorul.
Punem cuptorul la 210 grade si introducem cartofii intregi si sfecla pusa in folie de aluminiu(asa nu se murdareste nimic) timp de 1 hora.
2)An acest timp preparam vinagreta.
Luam un pahar si adaugam:_usturoiul dat pe razuitoare sau taiat fin-patrunjelul tocat_uleiul_otetul sarea si cu o furculita invirtim repede pina ce se omogenizeaza .
Scoatem cartofii si ii curatam de piele.
Sfecla o curatam de coaja si o taiem felii .
Puenem in farfuri si servim cu sosul vinagreta pe deasupra.
Pentru desert putem minca un fruct(eu am servit un fruct especial pt gustul meu si pe care o recomand ,este cirimoya...nu stiu daca exista in Rominia)
Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii