Se curata cartofii, se taie in cubulete micute, se pune apa cit sa ai acopere si se pun sa fiarba. Se spumuiesc, se pune ceapa taiata marunt peste si cind sunt aproape fierti se pune si paharul de smintina si se mai da intr-un clocot. Dupa ce cartofii sunt fierti si smintina s-a omogenizat, se pune deoparte si se adauga patrunjelul sau mararul. Este foarte simplu de facut si foarte delicioasa pentru cei care iubesc mincarurile care au la baza smintina.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii