autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu sos de branza si ridichi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi, , 6 linguri ulei, , 1 lingurita maghiran uscat, , sare, , piper, , 1/2 castravete, , 1 legatura ridichi, , 1 legatura codite de ceapa verde, , 500 g branza de vaci, , 150 g iaurt, , 1 legatura patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul (cu tava inauntru) la 200°C. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie spalturi. Se bate uleiul cu maghiranul, sarea si piperul si se amesteca cu cartofii taiati.
Se aseaza cartofii in tava incalzita si se dau 40 de minute la cuptor, intorcandu-i din timp in timp.
Castravetele curatat si taiat in doua si ridichile curatate si spalate se taie cubulete. Coditele de ceapa verde se spala, se zvanta si se taie rondele. Se amesteca toate cu branza de vaci si iaurtul si se gusta de sare si piper. Se presara patrunjelul verde peste cartofi, care se servesc calzi, impreuna cu sosul de branza si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de branza si ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Legume umplute

Legume umplute

Punem orezul la fiert in trei cani de apa. Curatam, spalam si tocam marunt ceapa si ardeiul. Ciupercile

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu ciuperci si langostine

Pilaf cu ciuperci si langostine

Se taie ceapa si se pune in uleiul incins, se adauga usturoiul, se lasa sa se aureasca, se adauga

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • sare
  • piper
  • 1/2 castravete
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g iaurt
  • 1 legatura patrunjel.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancarica de broccoli