autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi cu sos de branza si ridichi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi, , 6 linguri ulei, , 1 lingurita maghiran uscat, , sare, , piper, , 1/2 castravete, , 1 legatura ridichi, , 1 legatura codite de ceapa verde, , 500 g branza de vaci, , 150 g iaurt, , 1 legatura patrunjel.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se-ncinge cuptorul (cu tava inauntru) la 200°C. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie spalturi. Se bate uleiul cu maghiranul, sarea si piperul si se amesteca cu cartofii taiati.
Se aseaza cartofii in tava incalzita si se dau 40 de minute la cuptor, intorcandu-i din timp in timp.
Castravetele curatat si taiat in doua si ridichile curatate si spalate se taie cubulete. Coditele de ceapa verde se spala, se zvanta si se taie rondele. Se amesteca toate cu branza de vaci si iaurtul si se gusta de sare si piper. Se presara patrunjelul verde peste cartofi, care se servesc calzi, impreuna cu sosul de branza si ridichi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos de branza si ridichi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pastai cu usturoi

Pastai cu usturoi

Se incinge ulei intr-o cratita ( tigaie) pe aragaz apoi se adauga morcovul razuit , ceapa tocata

9 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei la cuptor cu carnati de casa

Dovlecei la cuptor cu carnati de casa

Se spala dovleceii, se taie in jumatati pe verticala, se scobesc si se scoate mijlocul cu ajutorul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 1,2 kg cartofi nesfaramiciosi
  • 6 linguri ulei
  • 1 lingurita maghiran uscat
  • sare
  • piper
  • 1/2 castravete
  • 1 legatura ridichi
  • 1 legatura codite de ceapa verde
  • 500 g branza de vaci
  • 150 g iaurt
  • 1 legatura patrunjel.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Bulion de gogosari