Se-ncinge cuptorul (cu tava inauntru) la 200°C. Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie spalturi. Se bate uleiul cu maghiranul, sarea si piperul si se amesteca cu cartofii taiati.
Se aseaza cartofii in tava incalzita si se dau 40 de minute la cuptor, intorcandu-i din timp in timp.
Castravetele curatat si taiat in doua si ridichile curatate si spalate se taie cubulete. Coditele de ceapa verde se spala, se zvanta si se taie rondele. Se amesteca toate cu branza de vaci si iaurtul si se gusta de sare si piper. Se presara patrunjelul verde peste cartofi, care se servesc calzi, impreuna cu sosul de branza si ridichi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii