autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Salate

Cartofi cu spanac si Mozzarella

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi marunti (nesfaramiciosi), , 1 tulpina mica de praz, , 2 catei de usturoi, , 1 lingura ulei, , 1/4 l lapte, , 250 g smantana subtire (sau frisca nebatuta), , 1/2 lingura faina, , 350 g spanac, , 150 g Mozzarella, , 5 fire maghiran, , sare, , nucsoara rasa.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

4 voturi

Mod de preparare

Se spala bine cartofii (cu peria). Prazul curatat se taie rondele, iar usturoiul se toaca marunt. Se-ncinge uleiul intr-o cratita si se calesc rondelele de praz si usturoiul. Se adauga laptele, smantana (sau frisca) si faina diluata in putina apa si se lasa sa dea in clocot, amestecand intruna. Se adauga cartofii intregi, se acopera cratita cu un capac si se fierb, la foc mic, circa 20 de minute. Se curata spanacul, se spala bine, se pune asa ud intr-o craticioara, se acopera cu capac si se lasa pe foc mic sa se inmoaie. Se scurge apoi intr-o strecuratoare si - eventual - se mai stoarce putin. Se amesteca cu cartofii, impreuna cu Mozzarella scursa si taiata cubulete, si se lasa pe foc pana ce se topeste branza. Se incorporeaza maghiranul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si putina nucsoara rasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu spanac si Mozzarella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de post cu fasole rosie

Salata de post cu fasole rosie

Dupa ce ati spalat si ati scurs nautul, fasolea si porumbul, le amestecati intr-un bol mare de salata.

3 voturi    0 comentarii
20 min
Salate de legume
Salata de vinete fara maioneaza

Salata de vinete fara maioneaza

Se coc vinetele, se curata si apoi se maruntesc cu ajutorul cutitului de lemn special pentru vinete

0 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 23 mai 2008

    Este o reteta foarte buna pentru aceasta perioada de inceput de vara.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

4 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 750 g cartofi marunti (nesfaramiciosi)
  • 1 tulpina mica de praz
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei
  • 1/4 l lapte
  • 250 g smantana subtire (sau frisca nebatuta)
  • 1/2 lingura faina
  • 350 g spanac
  • 150 g Mozzarella
  • 5 fire maghiran
  • sare
  • nucsoara rasa.

Raporteaza reteta

Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

Este o reteta foarte buna pentru aceasta perioada de inceput de vara.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu Rondele de vinete umplute cu legume si branza Tofu

Vanata se spala, se sterge si apoi se indeparteaza capetele si se taie in 4 bucati groase de 3-4 cm care apoi se scobesc cu o lingura,

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Salata de fasole rosii cu legume Salata de fasole rosii cu legume

Reteta pe care vreau sa va o prezint este o salata aperitiv rapida, extrem de savuroasa, e o salata specifica sezonul de toamna, deci

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Salata cu carne pui