Ingrediente
1 kg cartofi, 100g costita afumata, 50g unt, 1 lingura faina, 1 ½ ceasca lapte, 4 catei de usturoi, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
autor:
Prima pagina » Retete Culinare » Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ingrediente
1 kg cartofi, 100g costita afumata, 50g unt, 1 lingura faina, 1 ½ ceasca lapte, 4 catei de usturoi, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
45 voturi
constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2010
O bunatate !
vera (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Si eu eliminez faina!Reteta buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010
Destul de bun !
Redusa
1h
45 voturi
costy1969 (Chef de cuisine) , 05 noiembrie 2009
merge reteta,dar ar trebui eliminata faina si inlocuita cu oua si smantana,ar fi mai sanatos.faina provoaca arsuri stomacale.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 05 octombrie 2009
Buni cartofi!
Alina V. , 27 septembrie 2009
E o reteta cu care nu poti da gres indiferent pe cine ai invitat la masa. Eu o fac de cate ori am ocazia dar e un pic diferita. Incercati sa prajiti putin costita inainte intr-o tigaie cu teflon, fara ulei sau unt, pur si simplu. printre straturile de cartofi adaugati si niste cubulete de branza telemea si presarati fiecare strat cu oregano. La final, dupa ce ati turnat sosul, presarati parmezan ras si nucsoara rasa(nu este obligatoriu, dar este afrodisiac:). Va fi un deliciu garantat. Astept sa imi spuneti cum a fost.
Lidela (Bucatar sef) , 10 aprilie 2009
Pare buna, dar eu asi inlocui sosul acela care contine faina cu niste cascaval ras asa din abundenta sa acopere bine toata tava...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009
Bine mai suna dar nu in post