Cartofii se curata si se fierb timp de 10 15 min. Varza si kaizerul se taie felii. Se face un sos din sucul de rosii, in care punem cimbru, piper si delikat. Cartofii taiati in 4 se aseaza intr o tava unsa cu ulei, se acopera cu varza si deasupra se pun feliile de kaizer. Se toarna sosul in tava si vinul, se acopera cu aluminiu si se da la cuptor 35 45 min. Cand e aproape gata se da aluminiul deoparte si se mai lasa 5 10 min.
PS: se poate pune si varza cruda.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii