autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

cartofi cu vinete

Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adela aringhe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 04 iulie 2008

Ingrediente
2 kg cartofi, un borcan de 800 gr de zacusca vinete, ulei de masline (cca 50 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se fierb cartofi, se zdrobesc ca pentru piure si intr-o tava unsa cu ulei de masline se pune un strat de cartofi, zacusca de vinete si apoi inca un strat de cartofi si se da la cuptor pentru 20 - 25 de minute.
Se poate servi atit calda, cit si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi cu vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati  (Beringelas recheadas com cogumelos)

Vinete umplute cu ciuperci si garniturã de cartofii aromati (Beringelas recheadas com cogumelos)

Originale din India, vinetele sunt foarte apreciate in bucãtãriile orientale si mediteraneene,

11 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca din cartofi si vinete prajite

Musaca din cartofi si vinete prajite

Dupa ce am taiat rondele si cartofii si vinetele le prajim pe rand in ulei incins de palmier. Scoatem

11 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 kg cartofi
  • un borcan de 800 gr de zacusca vinete
  • ulei de masline (cca 50 ml)

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fasole verde cu sos de rosii