Cartofi decor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 6rosii mici
  • 50gr masline
  • 2cepe mici
  • 2ling.ulei
  • 1foaie dafin

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie in doua, pe lungime. Se fierb 15min in apa clocotita,in care s-a pus o foie de dafin. Se scurg apoi si se lasa la racit. Intre timp, se taie rosiile, maslinele si cepele feliute subtiri. Cartofii se aseaza intr-un vas pentru cuptor,care se unge cu ulei. Deasupra fiecarui cartof, se aseaza feliutele de rosii, ceapa si masline. Vasul se da la cuptor, incalzit in prealabil,si se lasa la foc cca 15min. Se servesc calzi!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise