Cartofii se curata si se taie in doua, pe lungime. Se fierb 15min in apa clocotita,in care s-a pus o foie de dafin. Se scurg apoi si se lasa la racit. Intre timp, se taie rosiile, maslinele si cepele feliute subtiri. Cartofii se aseaza intr-un vas pentru cuptor,care se unge cu ulei. Deasupra fiecarui cartof, se aseaza feliutele de rosii, ceapa si masline. Vasul se da la cuptor, incalzit in prealabil,si se lasa la foc cca 15min. Se servesc calzi!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii