autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

CARTOFI FOARTE AROMATI (DE POST)

Autor: Sabina Elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sabina Elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2008

Ingrediente
400 grame cartofi, 10 masline tocate, rozmarin si cimbru proaspat, 3 linguri ulei de masline, usturoi, 2-3 rosii cherry, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt fierti pe jumatate ii punem intr un vas pentru cuptor, adaugam maslinele tocate, uleiul, usturoiul zbrobit si necuratat, ierburile noastre aromate (cimbru si rozmarin), apoi condimentam cu sare si piper dupa gust. Amestecam bine bine, turnam in vas si o cescuta cu apa, apoi dam la cuptor pentru 30 de minute. Se servesc cu garnitura preferata. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "CARTOFI FOARTE AROMATI (DE POST)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui chinezesc (cu orez)

Pui chinezesc (cu orez)

Este o reteta chinezeasca usor modificata de mine; mai rapid si mai usor de preparat.Inainte de toate

18 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval

Spanacul daca este crud , se curata de codite si se spala bine apoi se opareste 2-3 minute in apa

5 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • emadina

    emadina (Chef de cuisine):

    Fac deseori acest fel de mancare de post. De regula adaug si maghiran si oregano.Asa ies si mai aromati cartofii.

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Opincariu , 24 decembrie 2013

    arata si cred ca sunt super;o idee buna si rapida;felicitari

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 august 2010

    Super !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

    Felicitari si multumesc pentru reteta de post. Nu mai e mult pana la post.Am sa fac si eu

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Buni!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      O bunatate...

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      Imi place foarte mult cum arata!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 27 octombrie 2009

      prezentare f. frumoasa...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      arata..super!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Bun,bun,bun...

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      Sigur sunt foarte buni.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O bunatate, ce mai !!!Fac si eu ceva asemanator...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Zotu

      Zotu (Chef de cuisine) , 16 martie 2009

      Srata duper gustos! Fac si eu.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400 grame cartofi
  • 10 masline tocate
  • rozmarin si cimbru proaspat
  • 3 linguri ulei de masline
  • usturoi
  • 2-3 rosii cherry
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sabina Elena
COZONAC PUFOS

COZONAC PUFOS

De cu seara, cernem faina ...ideal de vreo trei ori pentru ca devine mai pufoasa. Intr un vas incalzim

515 voturi    49 comentarii
3h
Retete de Craciun
Mini savarine

Mini savarine

Batem albusurile spuma impreuna cu zaharul, un praf de sare si esenta de rom, apoi adaugam galbenusurile,

82 voturi    24 comentarii
2h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Cartofi in evantai cu cascaval