autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi Frantuzesti

Autor: mara (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mara (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
6-7 cartofi, 300 gr branza telemea (cascaval), 175 ml smantana, oregano, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se coc / fierb, dupa care se taie rondele. Intr-o cratita mai adanca (tapata cu unt in prealabil) se aseaza in straturi: 1 strat de cartofi, un strat de branza / cascaval si unul de smantana, presarand condimente la fiecare strat de smantana.
Se repeta operatiunea pana se epuizeaza ingredientele, dupa care de bat doua oua si se toarna deasupra.

La final, se da la cuptorul incins in prealabil timp de 20 - 30 minute.

Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi  franţuzeşti

Cartofi franţuzeşti

Se fierb cartofii în coajă, securăţă şi se taie felii. Se aşază într-un vas termorezistent

20 voturi    7 comentarii
55 min
Budinci
Cartofi frantuzesti cu kaizer

Cartofi frantuzesti cu kaizer

1. Se fierb cartofii in coaja. 2. Se fierb 4 oua, iar celelalte doua se bat si se amesteca cu smantana. 3.

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 300 gr branza telemea (cascaval)
  • 175 ml smantana
  • oregano
  • 2 oua

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Piperchi