autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi Frantuzesti

Autor: mara (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mara (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
6-7 cartofi, 300 gr branza telemea (cascaval), 175 ml smantana, oregano, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Cartofii se coc / fierb, dupa care se taie rondele. Intr-o cratita mai adanca (tapata cu unt in prealabil) se aseaza in straturi: 1 strat de cartofi, un strat de branza / cascaval si unul de smantana, presarand condimente la fiecare strat de smantana.
Se repeta operatiunea pana se epuizeaza ingredientele, dupa care de bat doua oua si se toarna deasupra.

La final, se da la cuptorul incins in prealabil timp de 20 - 30 minute.

Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti cu carnati de casa

Cartofi frantuzesti cu carnati de casa

Cartofi fierti se curata de coaja, se taie rondele sau cuburi, ( dupa preferinta), ouala se curata

12 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se curata de coaja ,se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Fierbem

63 voturi    18 comentarii
20 min
Salate din oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 300 gr branza telemea (cascaval)
  • 175 ml smantana
  • oregano
  • 2 oua

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Cartofi aurii