autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi Frantuzesti

Autor: mara (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mara (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
6-7 cartofi, 300 gr branza telemea (cascaval), 175 ml smantana, oregano, 2 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii se coc / fierb, dupa care se taie rondele. Intr-o cratita mai adanca (tapata cu unt in prealabil) se aseaza in straturi: 1 strat de cartofi, un strat de branza / cascaval si unul de smantana, presarand condimente la fiecare strat de smantana.
Se repeta operatiunea pana se epuizeaza ingredientele, dupa care de bat doua oua si se toarna deasupra.

La final, se da la cuptorul incins in prealabil timp de 20 - 30 minute.

Se serveste fierbinte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se curata de coaja ,se taie felii mai groase si se pun la fiert in apa cu sare. Fierbem

58 voturi    18 comentarii
20 min
Salate din oua
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb,cu coaja.Se fierb si ouale(tari). Cartofii si ouale se curata,apoi,se lasa sa

21 voturi    7 comentarii
2h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 6-7 cartofi
  • 300 gr branza telemea (cascaval)
  • 175 ml smantana
  • oregano
  • 2 oua

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Fasole cu piept de porc impletit la Doubletta