Cartofii se fierb intregi in coaja. Dupa ce s-au fiert,se lasa putin sa se raceasca apoi se curata de coaja si se taie in 4.
Carnea (pastrama/kaizer/sunculita) se taie fasii sau cubulete.
Separat se bat ouale, apoi se adauga smantana, usturoiul pisat, sare si piper.
Intr-o tigaie inalta/ceaun se pune un strat de cartofi, apoi unul de carne si unul de cascaval ras, repetam operatiunea pana nu mai raman ingrediente.
La sfarsit adaugam sosul obtinul din smantana.
Se da la cuptor pentru cca.35min, pana cand deasupra devine aramie.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii