autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi frantuzesti

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
cartofi, , 6 oua,, cascaval,, smantana,, unt,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbi cartofi in apa cu sare, separat fierbi si ouale. Cand sunt gata, ungi un vas de yena cu unt apoi asezi cartofi taiati rondele, oua tot asa, taiate tondele, razi cascaval si apoi tot asa asezi un rand la fel si deasupra torni smantana si o introduci la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi Frantuzesti

Cartofi Frantuzesti

Cartofi se fierb in coaja, in vas separat se fierb ouale. Se decojesc cartofi se taie felii, la fel

58 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Cartofi frantuzesti fara oua fierte

Cartofi frantuzesti fara oua fierte

Reteta mea de cartofi frantuzesti nu contine oua fierte (asa cum prevede reteta clasica). De ce?

17 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi
  • 6 oua,
  • cascaval,
  • smantana,
  • unt,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt, pentru 30-40 minute, in functie de puterea

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii  si piept de pui Mancarica de vara cu dovlecei, pastai, rosii si piept de pui

Se spala, se rup capetele si atele pastailor. Se spala si apoi se taie bucatele dovleceii si rosiile. Se taie cubulete mici pieptul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Vinete mexicane