autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi frantuzesti

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
cartofi, , 6 oua,, cascaval,, smantana,, unt,, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Fierbi cartofi in apa cu sare, separat fierbi si ouale. Cand sunt gata, ungi un vas de yena cu unt apoi asezi cartofi taiati rondele, oua tot asa, taiate tondele, razi cascaval si apoi tot asa asezi un rand la fel si deasupra torni smantana si o introduci la cuptor 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in apa cu sare (pentru a ramane mai fermi). Separat,

25 voturi    12 comentarii
2h
Budinci
Cartofi frantuzesti fara oua fierte

Cartofi frantuzesti fara oua fierte

Reteta mea de cartofi frantuzesti nu contine oua fierte (asa cum prevede reteta clasica). De ce?

15 voturi    10 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 22 %
179.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • cartofi
  • 6 oua,
  • cascaval,
  • smantana,
  • unt,
  • sare.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Sarmale cu carne