1. Se spala cartofii si se pun sa fiarba in apa cu sare, acoperiti cu un capac. Dupa ce au fiert, se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Se curata de coaja si se impart in felul urmator: jumatate se taie rondele si cealalta jumatate se paseaza cu blenderul sau cu telul special pentru cartofi.
2. Se rade branza de oaie pe razatoarea mica si se amesteca cu 3 oua crude. Celelalte 3 oua se fierb bine. Se unge tava cu unt, pe toata suprafata si se pune primul strat de rondele. Peste primul strat se adauga pireul de cartofi si branza amestecata cu ouale.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust
3. Se adauga ouale fierte. Se acopera cu un alt strat de rondele, punem cascavalul ras si smantana si se baga la cuptorul incins. Dupa aproximativ 40 de minute se poate scoate din cuptor si servi.
Nu am poze dar promit ca o sa fac cat de curand.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii