Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa care se pun in apa rece si se decojesc. Intr-un vas termorezistent se pune pe fundul lui un strat format din doi cartofi taiati felii, peste care se pun cinci oua taiate cu aparatul de feliat oua.Peste oua se pun 150 g de branza rasa, iar deasupra 30 g de feliute de unt si 6 linguri de smantana. Apoi se pun doi cartofi taiati felii, deasupra lor 150 g branza rasa si 30 g unt taiat feliute, sase linguri de smantana si un strat format din din cinci oua taiate cu aparatul de feliat oua. Se pun si ultimii doi catofi la fel ca pana acum, deasupra se pun 40 g unt taiat feliute si sase linguri de smantana, 150 g de branza rasa, iar deasupra se toarna 100 g de lapte. Se pune capacul si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute, dupa care se ia capacul si se mai tine 30-40 minute (pana se rumeneste branza deasupra). Se taie bucati din ea si se serveste cu smantana pe deasupra.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii