autor:

ELYSABETH DAIAN

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi frantuzesti

Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ELYSABETH DAIAN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Ingrediente
8 cartofi potriviti, 5 oua, 2 linguri de smantana, 200 gr.branza, 100 gr.cascaval,sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja, apoi se racesc si se curata. Se taie felii nu foarte groase. Se fierb 4 oua tari(7-8 minute). Dupa ce se racesc, se curata si se taie felii. Pe fundul unui vas uns cu unt se aseaza jumatate din feliile de cartofi, se pune branza, se adauga feliile de ou. Deasupra se pun restul de felii de cartofi. Al cincilea ou se bate cu smantana. Apoi se adauga cascavalul ras. Aceasta umplutura se toarna peste ultimul strat de cartofi, si se baga la cuptor la foc tare. Este gata cand face o crusta crocanta deasupra. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofi se curata si se pun la fiert cu putina sare, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Ouale

56 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 cartofi potriviti
  • 5 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 200 gr.branza
  • 100 gr.cascaval,sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ELYSABETH DAIAN
Prajitura cu rabarbura

Prajitura cu rabarbura

BLATUL:6 galbenuse se freaca spuma cu 12 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat, se adauga

24 voturi    3 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cum se fierbe porumbul Intr-o oala mare de 6-8 litri, punem porumbul curatat de panusi si fierbem cateva ore(cam 3 ore). Se copleteaza

11 voturi    6 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Fasole cu smantana