Se pun la fiert cartofii si 6 oua in apa cu sare. Ouale trebuie sa fie fierte tari, iar cartofii pe jumatate fierti.
Se curata cartofii si ouale fierte si se taie felii.
Celelate doua oua se bat si se amesteca cu o lingura de faina si cu 5 linguri de smantana.
Intr-un vas de yena uns cu putin unt se aseaza un strat de cartofi, unu de oua, dupa care intindem 1 lingura din compoztia de oua cu smantana. Adaugam iar un strat de cartofi si unu de oua, compozitia cu smantana si ultimul strat de cartofi. Peste acestia se rastoarna restul de oua cu smantana si se rade cascavalul.
Se da la cuptor pana ce este rumenit cascavalul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii