autor:

denisa andreea

» » Aperitive

Cartofi frantuzesti

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Ingrediente
500g cartofi, 4 oua, 200g smantana, 50g cascaval ras, 25ml ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si ouale si se taie rondele. Se asaza intr-un vas tapetat cu ulei si un strat de cartofi, unul de oua. Stratul de deasupra trebuie sa fie de cartofi.

Se toarna smantana deasupra, se aduga cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu brinza
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se fierb in coaja.Se fierb 4 oua, cascavalul se da pe razatoare, sunca se taie cubulete,

71 voturi    16 comentarii
1h
Salate din oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • 50g cascaval ras
  • 25ml ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri cu sunca si cascaval