autor:

denisa andreea

» » Aperitive

Cartofi frantuzesti

Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denisa andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2013

Ingrediente
500g cartofi, 4 oua, 200g smantana, 50g cascaval ras, 25ml ulei, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb cartofii si ouale si se taie rondele. Se asaza intr-un vas tapetat cu ulei si un strat de cartofi, unul de oua. Stratul de deasupra trebuie sa fie de cartofi.

Se toarna smantana deasupra, se aduga cascavalul ras si se da la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Cartofi frantuzesti cu carnati de casa

Cartofi frantuzesti cu carnati de casa

Cartofi fierti se curata de coaja, se taie rondele sau cuburi, ( dupa preferinta), ouala se curata

9 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Se curata cartofii de coaja fiind noi si se fierb nu prea tare, iar ouale se fierb 15 minute, dupa

3 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • 50g cascaval ras
  • 25ml ulei
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de denisa andreea
Crema de Vanilie cu Frisca

Crema de Vanilie cu Frisca

Se freaca galbenusurile cu 100 g zahar, se dilueaza cu lapte, apoi se pune pe bain-marie si se bate

12 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Pranz rapid cu gorgonzola, rosii si masline