Cartofii se spala si se pun la fiert intregi in apa cu sare (pentru a ramane mai fermi). Separat, 6 oua se pun si ele la fiert. Carnatii ii taiem bucatele mici si ii calim putin. Branzica se da prin razatoare. Cand sunt fierti cartofii si ouale se curata si se taie feli.
Intr-o tava tapetata cu putin ulei sau margarina asezam un rand de cartofi, apoi carnaciorul si ouale, iar apoi inca un strat de cartofi. Deasupra punem branzica rasa. Restul de oua (4) le batem impreuna cu smantana si compozitia rezultata o turnam uniform peste cartofi. Deasupra punem cascavalul ras sau taiat feliute. Se baga la cuptor pentru 20-25 minute pana cascavalul este rumenit!
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii