Se fierb cartofi intregi si in coaja dupa ce in prealabil au fost spalati. Aveti nevoie de un vas yena nu foarte inalt in forma dreptunghiulara - sau o tava mai mica de gatit nu cea de la aragaz. Se unge cu margarina foarte bine. Se bat ouale pana se fac spuma. Iar branza se rade. Duap ce a fost unsa tava se pun cate un start de cartofi taiati rondele, un start de branza si inca un start de cartofi cu inca un start de branza; se adauga ouale spuma peste intreaga compozitie si se lasa in cuptor la foc mediu timp de aproximativ 20-30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii