Se spala foarte bine cartofii si se pun la fiert, in coaja, intr-un litru de apa rece, aproximativ 20 minute. Se fierb 4 oua 8-10 minute, apoi se curata de coaja (vezi video).
Feliati subtire carnatul, sunculita si cascavalul. Dupa ce au fiert cartofii, lasati-i sa se racoreasca, apoi ii curatati de coaja si ii taiati felii de 8-10 mm grosime.
Ungeti un vas yenna cu ulei, puneti doua randuri de felii de cartofi, pe margine feliile de sunculita, apoi acoperiti cartofii cu un strat de felii de carnat. Continuati cu un strat de oua fierte tari taiate bucati, acoperiti cu restul de felii de cartofi si cu feliile de cascaval.
Amestecati intr-un vas laptele, smantana, oul crud ramas, sare, piper, zahar si verdeata tocata, omogenizati compozitia si turnati-o peste cartofi. Acoperiti vasul cu capac sau cu folie de aluminiu si dati-l la cuptor la foc moderat 15 minute. Indepartati folia si mai lasati inca 10-15 minute pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii