Se fierb ouale si cartofii, in coaja, dar sa nu fie sfaramiciosi. Dupa ce se racesc se taie felii, atat ouale cat si cartofii. Se aseaza in straturi, intr-un vas cepoate fi introdus la cuptor, astfel: un strat cartofi, un strat oua, branza de oaie framantata si se incheie mereu cu un strat de felii subtiri de unt foarte rece. Se adauga, de asemenea, la fiecare strat cate o lingura de smantana, iar sarea si piperul se pun dupa gust. Se da la cuptor cam 1/2 ora.
Se servesc foarte calzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii