autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi gratinati

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
unt pentru boluri de servire, 1.2 kg cartofi, curatati si taiti in bucati mari, un catel de usturoi, presat, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de ulei, 150 ml de smintina, 125 ml de lapte, 200 g de brinza Leicester, razuita, 30 g de parmezan razuit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 140 grade C. Unge 6 boluri cuunt
Fierbe cartifii si lasa-i la scurs. Caleste usturoiul si ceapa in ulei de masline.Amesteca smintina si laptele intr-un bol, adauga cartofii si brinza. Toarna compozitia in boluri si pune-o la copt 45-50 min , pina se rumeneste si clocoteste. Se lasa la racit 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon

Costita in sos de miere si cartofi gratinati cu bacon

Costita se condimenteaza cu sare si piper.Se face mujdei din jumatate capatana de usturoi,cu putin

7 voturi    10 comentarii
2h
Fripturi
Dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică

Dovlecei şi cartofi gratinaţi, o masă de duminică

Pune la fiert cartofii în coajă, nu înainte de a-i spăla bine. Şi pentru că rămâne destul

10 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • unt pentru boluri de servire
  • 1.2 kg cartofi
  • curatati si taiti in bucati mari
  • un catel de usturoi
  • presat
  • o ceapa taiata marunt
  • 2 linguri de ulei
  • 150 ml de smintina
  • 125 ml de lapte
  • 200 g de brinza Leicester
  • razuita
  • 30 g de parmezan razuit

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Orez cremos cu parmezan Orez cremos cu parmezan

Pune uleiul la incins intr-un vas cu fund dublu (eu folosesc vas de tuci) Ceapa curatata si spalata o tai juliene. Cand uleiul e incins

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Iahnie de fasole cu praz Iahnie de fasole cu praz

Se pregateste fasolea cu o zi inainte: se alege de impuritati si se pune intr-un vas in apa suficienta astfel incat apa sa fie mai sus

1 vot    2 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac