autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi gratinati

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2009

Ingrediente
unt pentru boluri de servire, 1.2 kg cartofi, curatati si taiti in bucati mari, un catel de usturoi, presat, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de ulei, 150 ml de smintina, 125 ml de lapte, 200 g de brinza Leicester, razuita, 30 g de parmezan razuit

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 140 grade C. Unge 6 boluri cuunt
Fierbe cartifii si lasa-i la scurs. Caleste usturoiul si ceapa in ulei de masline.Amesteca smintina si laptele intr-un bol, adauga cartofii si brinza. Toarna compozitia in boluri si pune-o la copt 45-50 min , pina se rumeneste si clocoteste. Se lasa la racit 10 min
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi gratinati cu afumatura

Cartofi gratinati cu afumatura

Cartofii se spala si se pun la fiert,la foc mic sa nu se zdrobeasca.Dupa ce au fiert, se scot si

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Cartofi gratinati la microunde

Cartofi gratinati la microunde

Cartofii se taie cubulete,felii etc,calzi,se amesteca cu untul taiat feliute,se orneaza cu patrunjel,sareaza,deasupra

17 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • unt pentru boluri de servire
  • 1.2 kg cartofi
  • curatati si taiti in bucati mari
  • un catel de usturoi
  • presat
  • o ceapa taiata marunt
  • 2 linguri de ulei
  • 150 ml de smintina
  • 125 ml de lapte
  • 200 g de brinza Leicester
  • razuita
  • 30 g de parmezan razuit

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de miel ardeleneasca Ciorba de miel ardeleneasca

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi