Cartofii se spala si se pun la fiert,la foc mic sa nu se zdrobeasca.Dupa ce au fiert, se scot si se lasa la racit.Cascavalul se rade pe razatoarea cu ochiuri mari si se amesteca cu smantana, ouale,sarea si piperul.
Taiem kaiserul cubulete.Dupa ce s-au racit cartofii, se taie cuburi mai maricele.Se unge un vas termorezistent sau ce tava avem la indemana cu unt.Punem cartofii,adaugam kaiserul,iar deasupra turnam amestecul de ou si cascaval.Dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste frumos deasupra.Servim cartofii calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii