Cartofii se sapala, se curata si se taie felii. Merele se taie sferturi si li se scot cotoarele. Se taie pulpa felii si se stropesc cu zeama de lamiie. Intr-o forma unsa se aseaza straturi alternative de cartofi si felii de mere. Pe fiecare strat se presara sare, piper si cimbru. Se toarna deasupra smintina, brinza rasa se presara si se repartizeaza untul fulgi. Se coace 45-50 min.
Se serveste fierbinte, garnisit cu cimbru proaspat. Poate fi o garnitura delicioasa pentru pulpa de miel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii