autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi gratinati cu peste afumat

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
750 g cartofi fierti, 200 g mazare (conserva), 150 g peste afumat, grasime pentru forma, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1/2 legatura de codite de ceapa verde, 200 g smantana, sare, piper, nucsoara, 100 g cascaval ras., (pentru 4 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se unge o forma si se asaza straturi, impreuna cu mazarea si pestele afumat (fasii). Se taie coditele de ceapa rondele, iar patrunjelul se toaca marunt, apoi se amesteca cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi. Se presara cascavalul ras si se baga la cuptorul incins (200ˇC). Se lasa 15-20 de minute si se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Trunchi de merlucius in pesmet

Trunchi de merlucius in pesmet

Se curata pestele, se taie bucati potrivite. Eu am scos oasele de pe partile laterale, se trag de

6 voturi    8 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

Incalzim cuptorul. Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin. Condimentam fileurile de peste cu

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 750 g cartofi fierti
  • 200 g mazare (conserva)
  • 150 g peste afumat
  • grasime pentru forma
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1/2 legatura de codite de ceapa verde
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g cascaval ras.
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Pastrav prajit cu sos de usturoi verde