autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi gratinati cu peste afumat

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
750 g cartofi fierti, 200 g mazare (conserva), 150 g peste afumat, grasime pentru forma, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1/2 legatura de codite de ceapa verde, 200 g smantana, sare, piper, nucsoara, 100 g cascaval ras., (pentru 4 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se unge o forma si se asaza straturi, impreuna cu mazarea si pestele afumat (fasii). Se taie coditele de ceapa rondele, iar patrunjelul se toaca marunt, apoi se amesteca cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi. Se presara cascavalul ras si se baga la cuptorul incins (200ˇC). Se lasa 15-20 de minute si se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Avat cu rosii

Avat cu rosii

Se curata avatul si se tund aripioarele si coada cu foarfeca de bucatarie, se taie in doua jumatati

11 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Salau bonne femme

Salau bonne femme

Curatati ceapa si patunjelul şi tocati-le marunt. Ungeţi o tava de iena încapatoare, cu unt.Apoi

16 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 750 g cartofi fierti
  • 200 g mazare (conserva)
  • 150 g peste afumat
  • grasime pentru forma
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1/2 legatura de codite de ceapa verde
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g cascaval ras.
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File de pangasius rulat pe pat de ciuperci