autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu peste

Cartofi gratinati cu peste afumat

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2005

Ingrediente
750 g cartofi fierti, 200 g mazare (conserva), 150 g peste afumat, grasime pentru forma, 1/2 legatura de patrunjel verde, 1/2 legatura de codite de ceapa verde, 200 g smantana, sare, piper, nucsoara, 100 g cascaval ras., (pentru 4 portii)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Se unge o forma si se asaza straturi, impreuna cu mazarea si pestele afumat (fasii). Se taie coditele de ceapa rondele, iar patrunjelul se toaca marunt, apoi se amesteca cu smantana, sare si piper si se toarna peste cartofi. Se presara cascavalul ras si se baga la cuptorul incins (200ˇC). Se lasa 15-20 de minute si se serveste cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav cu legume la cuptor

Pastrav cu legume la cuptor

Se spala dovleceii si prazul, se curata si se portioneaza, dupa care se amesteca cu bulionul, tijele

3 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
rasol de crap cu cartofi si sos olandez

rasol de crap cu cartofi si sos olandez

Se fierbe 20-25 min, la foc mic, in apa in care a fiert zarzavatul. Pestele curatat se scoate pe

3 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 750 g cartofi fierti
  • 200 g mazare (conserva)
  • 150 g peste afumat
  • grasime pentru forma
  • 1/2 legatura de patrunjel verde
  • 1/2 legatura de codite de ceapa verde
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 100 g cascaval ras.
  • (pentru 4 portii)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Cod file la cuptor