Cartofii se spala si se fierb in coaja în apa cu sare. Dupa fierbere, se racesc, se curata de coaja, se taie rondele si se asaza intr-o tava unsa cu ulei.
Ouale se curata de coaja si se taie rondele.
Faina si jumatate din cantitatea de unt se incorporeaza in laptele fierbinte si se fierb impreuna cca 30 minute, dupa care se adauga smantana si se rastoarna in tava cu cartofi.
Se amesteca componentele, se ia jumatate din compozitie in alt vas, iar jumatatea ramasa in tava se niveleaza, si se asaza stratul de oua fierte (felii) si compozitia ramasa, iar deasupra oul batut spuma si restul de unt; se introduce tava la cuptor pentru gratinare.
Cind sint gata, se scoate tava si se portioneaza cu paleta in farfuria sau pe platoul de servire. Se servesc fierbinti ca garnituri la diferite preparate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii