Tocati marunt toate ieburile sau taiati-le foarte marunt cu o foarfeca. - Intr-un vas mai mare, amestecati faina, sarea grunjoasa, ierburile si albusul de ou. Adaugati cate putina apa, pana obtineti un aluat ferm. - Cu jumatate din cantitatea de aluat tapisati fundul unei forme rezistente la foc (de preferinta din ceramica sau Jena). - Curatati cartofii. Spalati-i unul cate unul. Stergeti-i cu grija pe fiecare in parte si asezati-i unul langa altul in forma asternuta cu aluat. - Umeziti marginile vasului cu putina apa. - Acoperiti cartofii cu aluatul ramas si apasati-l pe margine ca sa se lipeasca cu aluatul de dedesubt, astfel incat cartofii sa fie perfect inchisi. - Bagati forma la cuptor si lasati-o 45 de minute. - Serviti cartofii in forma in care s-au copt. Taiati acoperisul de aluat pentru a degaja cartofii. Se servesc ca atare, cu bere, ca garnitura langa costite fripte sau cu orice fel de salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii