autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Cartofi in evantai cu cascaval

Autor: asmin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: asmin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 ianuarie 2013

Ingrediente
Ingrediente:, 1,2 kg cartofi lunguieti, unt pt.ungerea tavii, sare si piper alb, 40 gr.unt, 75 gr.cascaval, verdeturi proaspete

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Preparare:
Se cresteaza cartofii pe lungime in feliute,dar fara a taia feliile de tot.In acest fel cartofii vor ramane intregi.se preincalzeste cuptorul la 180 *C.Se unge bine cu unt un vas termorezistent.Se trage de fiecare cartof astfel incat sa se faca sub forma unui evantai.Se aseaza in vas si se condimenteaza cu sare si piper.Se presara untul deasupre.
Se introduce tava in cuptorul fierbinte si se coace timp de aprox.35 min.,pana ce cartofii devin aproape moi.Cascavalul se da prin razatoare si se presara peste cartofi apoi se mai lasa 15 min. la cuptor ,in timp ce cascavalul se topeste peste cartofi si formeaza o crusta maroniu-aurie.Se presara verdeturile tocate marunt si se serveste fierbinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in evantai cu cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Stufat

Stufat

Se taie carnea in bucati maricele, se condimenteaza si se prajeste bine, apoi se scoate pe o farfurie.

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sarmalute cu afumatura

Sarmalute cu afumatura

Ceapa tocata se caleste in cateva linguri cu ulei. Cand ceapa devine translucida, potrivim de gust

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1,2 kg cartofi lunguieti
  • unt pt.ungerea tavii
  • sare si piper alb
  • 40 gr.unt
  • 75 gr.cascaval
  • verdeturi proaspete

Raporteaza reteta

Retete
de asmin
Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Cartofi copti cu sunca si cascaval si sos alb

Preparare: Se spala cartofi si se freaca usor coaja iar apoi se taie in doua,pe lungime.Se scobeste

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piersicute

Piersicute

Preparare: Pentru compozitie se amesteca ouale cu zaharul pana se topeste,apoi punem uleiul,praful

1 vot    1 comentariu
3h
Dulciuri diverse
Clatite inimioare

Clatite inimioare

Preparare: Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit se adauga uleiul incins peste compozitie

1 vot    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui Caprese