autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cartofi inabusiti cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, cartofi, sare, ceapa, cascaval, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa la cuptor intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si 50 ml de apa. Cartofii si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa, apoi se adauga si sare. Intr-o alta tava unsa cu 25 ml de ulei se asaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, deasupra se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi inabusiti cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi gratinati la cuptor

Cartofi gratinati la cuptor

Cartofii se fiert in coaja de jumatate. Se curata si se tau rondele Trei oua se fierb si se tau

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne

Pilaf cu carne

Se curata ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei.Intre timp tai costita apoi o adaug peste

4 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Snitel de pasare cu ciuperci