Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 08 august 2008
Ingrediente
cotlet de porc, ulei, cartofi, sare, ceapa, cascaval, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de cotlet se inabusa la cuptor intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si 50 ml de apa. Cartofii si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa, apoi se adauga si sare. Intr-o alta tava unsa cu 25 ml de ulei se asaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, deasupra se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi inabusiti cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de
35 voturi
17 comentarii
1h 10 min
Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un
19 voturi
11 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate