autor:

Anonim

» » Mancaruri cu carne

cartofi inabusiti cu cotlet de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 august 2008

Ingrediente
cotlet de porc, ulei, cartofi, sare, ceapa, cascaval, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de cotlet se inabusa la cuptor intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si 50 ml de apa. Cartofii si ceapa se inabusa in 100 ml de ulei si 100 ml de apa, apoi se adauga si sare. Intr-o alta tava unsa cu 25 ml de ulei se asaza jumatate din feliile de cartofi si ceapa, peste care se adauga bucatile de cotlet, se acopera cu restul de cartofi si ceapa, deasupra se presara cascaval ras. Se introduce tava la cuptor 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "cartofi inabusiti cu cotlet de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi acordeon

Cartofi acordeon

Cartofii mari se curata si se taie in doua. Jumatatea se taie din cm in cm si se umple cu felii de

35 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Vanata impanata cu carne tocata

Vanata impanata cu carne tocata

Se taie ceapa fin si se pune la calit impreuna cu carnea tocata, usturoiul zdrobit, cimbru si un

19 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Iahnie de fasole