Cartofi se curata se spala si se tau cubulete mari,iar ceapa se taie pestisor se incalzeste in putin ulei cu boia apoi se pun cartofi, piper,sare, condimente de cartofi si apa dar sa nu treaca apa peste cartofi.Se acopera cratita cu capacul si se lasa la foc mic pana scade apa; se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda spre sfarsit cand sunt fierti cartofi se adauga usturoiul si verdeata.
Friptura se pregateste astefel:
Se spala legumele, se curata si tau apoi se unge o tava cu ulei unde se pun jumate din legume in tava apoi se adauga carnea condimentata apoi peste ea se pune restul de legume.Pe marginea tavi se pun felii de mar.Se adauga o canita de apa; apoi se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic pana se face carnea.Inainte cu 15 minute se ia folia de aluminiu ca sa se rumeneasca putin pe deasupra.
Pofta Buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii